Opsætning af integrationen
e-conomic
Anvendelse af fakturalayouts i e-conomic

Indstil integrationen til at benytte det korrekte fakturalayout

Opdateret over en uge siden

Når du har valgt det layout i e-conomic, der er tilpasset din virksomhed, kan du på integrationen indstille hvilket layout, der skal anvendes på de fakturaer, der automatisk oprettes i e-conomic.

Fakturalayouts oprettes og administreres i e-conomic. Læs mere her

Dette kan gøres på 2 måder:

1) Vælg et standardfaktura, der som udgangspunkt gælder på alle fakturaer, der oprettes. Her kan du vælge de layouts, der er tilgængelige i din e-conomic-konto.

Gå til app.iex.dk -> e-conomic -> Indstillinger -> Fakturaindstillinger -> Standard fakturalayout

2) Via betalingsopsætning kan du vælge et specifikt fakturalayout, der skal gælde for hver betalingsmetode, der hentes fra webshoppen.

Tryk på knappen "Betalingsopsætning" for at gå til disse indstillinger.

Fakturalayouts, der indstilles via betalingsopsætning, anvendes frem for standard fakturalayoutet, hvis ordren betalingsmetoden registreres på ordren.

Eksterne henvisninger:
e-conomic: Arbejd med dit layout