Fejlsøgning og hjælpeartikler
Generelle hjælpeartikler og fejlsøgning
Hvor finder jeg min IEX API nøgle til WooCommerce plugin'et? (Ældre version)
Hvor finder jeg min IEX API nøgle til WooCommerce plugin'et? (Ældre version)

Plugin'et forbinder til en forældet version og anvendes ikke til at forbinde til IEX version 3.

Opdateret over en uge siden

IEX plugin'et til WooCommerce anvendes til en forældet version af IEX (v2), og du har derfor ikke behov for plugin'et for at oprette forbindelse til IEX version 3.

IEX version 3 forbinder til din webshop via en API-nøgle, der oprettes i WooCommerce, hvorigennem IEX platformen tildeles adgang til webshoppen.

Du skal derfor blot afinstallere plugin'et i WooCommerce, hvis du benytter IEX v3.

Du skal følge denne vejledning for at forbinde til version 3: Forbind dit WooCommerce-modul

Benytter du stadigvæk IEX version 2, bedes du kontakte IEX support, der vil rådgive om mulighederne for at komme op på IEX version 3.