Forbind dit WooCommerce-modul

Sådan opsætter du dit WooCommerce-modul

Opdateret over en uge siden

Forbind WooCommerce-modul

I dette vindue skal du forbinde din WooCommerce med en API-nøgle.

Til denne version af IEX har du IKKE brug for at installere IEX plugin’et i WooCommerce.

Herunder er beskrevet, hvordan du genererer en API-nøgle i WooCommerce:

Tilføj en ny API-nøgle:

API-nøglen kaldes i WooCommerce for kunde-nøgle (Consumer key) med tilhørende kundekodeord (Consumer secret).

• Åbn en ny fane

• Gå til WooCommerce / Indstillinger / Avanceret / REST API / Tilføj nøgle

• Det betyder ikke noget, hvad nøglebeskrivelsen er, men kald den gerne noget med

IEX, så du kan holde overblikket.

• 💡 Det er vigtigt, at API-nøglen får Læs/Skriv rettigheder til din WooCommerce. Ellers kan IEX-platformen ikke få den nødvendige adgang til at installere webhooks, som bliver brugt til at registrere ændringer, der skal overføres.

• Tryk Generér API nøgle for at oprette nøglen

• Du kan nu kopiere din kunde-nøgle (Consumer key) og dit kundekodeord (Consumer secret) og indsætte i IEX.

• Når du indsætter dit shop-URL i IEX, skal du huske at få hele domænet med alle tegn ind, f.eks. https://iex.dk/

Er du i tvivl om, hvad dit domæne er, kan du gå ind på din webshop, og derefter klikke én gang på adresselinjen og kopiere. Dette vil tage hele URL’en med, når du kopierer.
EKSEMPEL: www.iex.dk
(Fjern evt. undersider – f.eks. /en/underkategori/)