Forbind dit PrestaShop-modul

Sådan forbinder du dit PrestaShop modul

Opdateret over en uge siden

Denne artikel er din guide til at forbinde dit PrestaShop-modul til din integration.

Forbind dit PrestaShop modul

Her forbindes PrestaShop med en API-nøgle.

• Indsæt Shop URL (inkl. https://)

• Access token: Dette er API-nøglen, der giver den nødvendige adgang til din Prestashop.

Generer din API-nøgle

Herunder er beskrevet, hvordan du genererer en API-nøgle i PrestaShop:

Indstillinger for API-nøgler i PrestaShop findes under Webservice

• Åbn en ny fane og log ind i din PrestaShop

• Gå Configure / Advanced Parameters / Webservice

• Under Configuration skal Enable PrestaShop’s webservice sættes til "YES"

• Tryk "Save" for at gemme

• Tryk "Add new webservice key"

• Ud for Key tryk ➡️ "Generate"

• Giv evt. nøglen en beskrivelse, f.eks. IEX API-nøgle

• Status skal være angivet til "YES"

• Permissions: Det er vigtigt, at API-nøglen får den nødvendige læs/skriv-rettigheder til at kunne bruges med IEX. Derfor skal du tildele rettigheder til alle felter på View, Modify, Add og Fast view

• Dette kan let gøres ved at trykke på den blå tekst over kolonnen, hvorved der automatisk sættes flueben hele vejen ned.

• Tryk ➡️ "Save"

Du føres nu automatisk tilbage til Webservice-vinduet, hvor den nyoprettede nøgle vil fremgå.

• Kopier nøglen, der på billedet er omkranset med rød firkant og indsæt den i IEX som Access token.

Når du har indsat nøglen i IEX - skulle dit PrestaShop-modul være forbundet 😃