Spring videre til hovedindholdet
Alle samlingerSådan anvender du IEX platformen
Hvor og hvordan ændre jeg mine kontakt oplysninger?

Hvor kan jeg rette mine fakturerings oplysninger?

Opdateret over en uge siden

Fakturerings oplysningerne indeholder alle kontakt samt praktiske oplysninger på jer som kunde. I kan ændre på disse oplysninger i IEX dashboard inde under fanen Hjem, Abonnement og/eller Indstillinger.

I kan læse mere om IEX Dashboard her.

Hvis I ønsker at ændre i jeres oplysninger, skal I gå fanen Hjem og under Faktureringsoplysninger i højre side, skal I klikke på blyanten.

Derefter vil der åbnes en pop-up, hvor man kan udfylde nedenstående indstillinger:

Virksomhed: Hvad er navnet på jeres virksomhed

Att.: Hvem er kontakt personen hos jer.

CVR nummer: Hvad er jeres virksomheds nr. i Det Centrale Virksomhedsregister

Adresse: Virksomheds adressen

Postnummer: Virksomheds adressen

By: Virksomheds adressen

Faktura email: Hvad er jeres faktura e-mail

Kontakt email: Hvilken e-mail må vi kontakte jer på.

Telefon: Hvilket telefon nr. må vi kontakte jer på.

Når oplysningerne er rettet, skal I klikke på "Opdater" nederst på siden.

Derefter vil ændringerne træde i kraft og I ville kunne se ændringerne i Faktureringsoplysninger.