Produktvarianter

Vi understøtter varianter med dette Flow 3:

Vi kan oprette/opdatere varianter fra Uniconta til webshoppen.

Varenummeret for at understøtte produktsynkronisering fra Uniconta til webshop er en kombination af:

Hovedvarenummer + variant1 + variant 2.

Er varerne allerede oprettet i webshoppen med en anden varenummer kombination kan vi derfor ikke umiddelbart skabe forbindelse mellem varerne på tværs af de to systemer.

Varianthåndtering kan pt leveres til Magento 2 og PrestaShop.

Er dette tilfældet, er du velkommen til at kontakte os omkring en løsning.