Produktvarianter

Vi understøtter varianter med dette Flow 3:

Vi kan oprette/opdatere varianter fra Uniconta til webshoppen.

Varenummeret for at understøtte produktsynkronisering fra Uniconta til webshop er en kombination af:

Hovedvarenummer + variant1 + variant 2.

Er varerne allerede oprettet i webshoppen med en anden varenummer kombination kan vi derfor ikke umiddelbart skabe forbindelse mellem varerne på tværs af de to systemer.

Varianthåndtering kan pt leveres til Magento 2, PrestaShop er på vej.

Er dette tilfældet, er du velkommen til at kontakte os omkring en løsning.