Hvorfor have en faktura integration?

Som forbruger er det lovpligtigt at kunne udbede sig et købs-bilag (faktura) som dokumentation for sit køb. Når man handler i en shop får man typisk en ordrebekræftelse, men dette er faktisk ikke et gyldigt købsbevis. Det er fakturaen derimod.

Det er ikke nok kun at sende salgstallene over til regnskabet, men i stedet danne en ordre til faktura (1:1)

Endvidere kræver SKAT at man har en fortløbende faktura-rækkefølge som svarer til de ordrer der er solgt i din shop.

Med IEX integration kan du få dannet fakturaen i dit regnskab helt automatisk og du kan vælge om din kunde skal have fakturaen tilsendt pr. mail.