Guide til forhandlerområde

Som IEX forhandler har du adgang til dit eget forhandlerområde, hvor du kan administrere dine kunder og modtage 2nd line support.

Når du har modtaget dit forhandler login.

1. Login på my.iex.dk.

2. Forsiden af forhandlerområdet

3. Under ‘Our admin users’ finder du dine forhandlere brugere. Dvs dem der kan administrere dine kunder. Du kan tilføje nye brugere under ‘Tilføj bruger’.

4. Under ‘Our customers’ finder du dine kunder. Under token finder du token til indsættelse i IEX udvidelsen i din kundes webshop. Længst til højre kan du logge ind i din kundes integration for opsætning, aktivering og administration.

5. Under ‘Administration’ -> ‘Tilføj kunde’ opretter du nye kunder.

6. Under ‘Tilføj kunde’ Vælger du din kundes ordresystem (webshop), ERP system og abonnement.

7. Under ‘Support’ kan du oprette support tickets.