Kan jeg få opsat lokation og afdeling på min integration?

Ja, vi kan hjælpe med en opsætning af lokation og/eller afdeling ud fra de kriterier, du ønsker.

En varer kan f.eks. kun ligge i én varegruppe i e-conomic. Med angivelse af afdeling vil man kunne skelne mellem om salget på en vare i f.eks. webshop og butik.

Med lokation kan der sendes info til e-conomic om, hvilken lokation varen befinder sig på. Bemærk e-conomic understøtter ikke lokation ud af regnskabet.

Vi løser en opmapping af lokation og/eller afdeling på timebasis (475 kr. pr. 0.5 time).

Kontakt os på support@iex.dk for nærmere information.