Følg

Realtime integration

IEX Integration understøtter realtime dataoverførsel. Det betyder eksempelvis, at når en ordre løber ind i din webshop, sendes den omgående til dit regnskab.

Realtime dataoverførslen kan dog blive påvirket af spidsbelastningsperioder, hvor store mængder data bliver overført fra og til webshop - og regnskabssystemer. Dette kan skabe flaskehalse i dataleveringen, som betyder, at dine data ikke bliver overført med det samme.

Hvis der er ventetid på dataoverførsel, skyldes det ofte, at dit online regnskabssystem, eksempelvis e-conomic, eller din shop-løsning oplever et stort pres på overførsel af data til deres systemer, som IEX ikke har indflydelse på.

IEX kan dog også opleve perioder med pres på dataoverførslen eller have servicevinduer, hvor vi udfører vedligeholdelsesopgaver på vores systemer, disse kan påvirke realtime integrationen, og dette beder vi dig at have forståelse for.

Når du logger ind i dit IEX dashboard, kan du se information om eventuelle forsinkelser i realtime dataoverførslen og kommende servicevinduer.

 

Sådan virker IEX for realtime integration

Realtime integrationen virker ved at benytte webhooks, som de fleste webshop – og online regnskabssystemer har indbygget. Webhooks tillader, at IEX kan pushe data i realtime mellem de forskellige systemer, så dine data bliver overført omgående.

Var denne artikel en hjælp?
0 ud af 0 fandt dette nyttigt
Har du flere spørgsmål? Indsend en anmodning