Dandomain til Billy guide

Trin for trin guide til opsætning af din Dandomain til Billy integration.

Denne guide hjælper dig med at selv at opsætte din integration, hvis du ønsker at IEX skal håndtere opsætningen for dig, kan du kontakte os her.

Login i din Dandomain shop.
Download IEX App'en fra Dandomain App store ved at søge efter IEX under udviklere i Dandomain App Store.

Når du har installeret app'en modtager du i en mail login til dit IEX dashboard, hvor du skal konfigurere din integration:

Login i dit Billy regnskab og opret din API nøgle:

- Klik Indstillinger og vælg Adgangsnøgle and klik Opret adgangsnøgle i øverste højre hjørne af Billy:

- Giv din adgangsnøgle et navn og en beskrivelse og klik Opret

Nu skal du bruge adgangsnøglen du har oprettet i Billy:

Du kan se din adgangsnøgle i Billy ved at holde din musemarkør henover det hvide område til højre for Beskrivelse og klikke på forstørrelsesglasset:

Login i dit IEX Dashboard.
Klik Billysbilling i menuen i venstre side:

Indsæt adgangsnøglen i Billys API nøgle feltet i dit IEX Dashboard og klik Gem ændringer:

Under Billysbilling skal du nu konfigurere integrationen. Vælg Momsgrupper, Valuta og Hjemland. For at overføre fragt, rabat og gebyrer fra din webshop til dit regnskab, skal du oprette disse som indtægtskonti i Billy og oprette dem som varer med eksempelvis varenumrene fragt, fragtmm, rabat og gebyr og indsætte disse under Fragt varenr. ekskl. moms, Fragt varenr. inkl. moms, Rabat varenr. og Betalingsgebyr varenr. Se Billys guide til fragt her.

Under Synkroniser kunder på kan du vælge, om du ønsker at synkronisere på eksempelvis kundens telefonummer eller mail.

Ønsker du automatisk bogføring aktiveret, skal du slå det til under Bogføring Faktura.
BEMÆRK: Automatisk bogføring aktiveres på dit eget ansvar, og vi anbefaler først at aktivere dette, efter integrationen har kørt fejlfrit i mindst 10 dage:

Klik Dandomain i menuen til venstre. Her kan du nu vælge hvilke ordrestadier, du ønsker at overføre til Billy:

Aktiver din integration ved at klikke Indstillinger. Sæt integrationen til Aktiv (dette skal kun gøres, efter du har fulgt denne guide).

For at begynde at overføre dine ordrer til Billy skal dine produkter nu synkroniseres fra din shop til Billy, det er et krav at dine varer har unikke varenumre (SKU) i din webshop for overførsel til Billy. Gå til Billysbilling og klik Synkroniser produkter og dine produkter vil blive overført til Billy (dette kan kun gøres en gang per 48 timer, så du skal være sikker på, at alt er sat rigtigt op, før du synkroniserer dine produkter). Synkroniseringen kan tage lidt tid afhængig af hvor mange produkter, du har i din shop.

Din integration er nu klar til overføre ordrer, varer og kunder fra din webshop til dit Billy regnskab.

God fornøjelse.