Woocommerce til Dinero integration

Dette er en trin for trin guide til at installere og opsætte Woocommerce til Dinero IEX plugin'et.

Hvis du ønsker, at IEX Integration skal varetage installation og opsætning for dig, kan du kontakte os her.

Når du har bestilt integrationen, modtager du login til dit IEX dashboard. Her kan du under 'Woocommerce' downloade plugin'et (til eksempelvis din computers skrivebord, så du nemt kan finde det) og uploade til din WordPress/Woocommerce webshop.

Du skal nu uploade IEX plugin'et til din Woocommerce webshop. Dette gør du i dit WordPress dashboard under Plugins og Add new.

Klik Upload plugin:

Upload plugin'et og og klik Install now:

Aktiver plugin'et:

Her skal du under Profil  kopiere IEX API-nøglen:

I din Woocommerce shop under IEX Integration skal du nu indsætte IEX API-nøglen, klik Save Changes og derefter Sanity check. Nu er din integration forbundet med din shop:

Nu skal du forbinde din IEX integration med Dinero. Log ind i Dinero og opret din API-nøgle. Den opretter du sådan:

- Log ind i Dinero og klik på tandhjulet og vælg API:

- Klik på Ny API-nøgle:

- Giv din API-nøgle en beskrivelse og klik Opret API-nøgle:

- Nu skal du bruge dit Dinero Firma ID, som står i bunden af dit Dinero regnskab til venstre samt API nøglen:

Log ind i dit IEX Dashboard.

- Klik på Dinero i menuen til venstre:

- Kopier API-nøglen ind i API-feltet i dit IEX Dashboard og indtast dit Dinero forretnings ID og tryk Gem ændringer:

Herefter klikker du på Hent kontooplysninger, som henter alle konti oprettet i Dinero. Refresh din browser for at hente en standard kontoplan ind ved at trykke F5, hvis du bruger en pc, eller CMD og R på samme tid, hvis du bruger Mac. Afslut med Gem ændringer:

Nu kan du vælge at opdatere kunder i Dinero med informationer fra din shop under Update customer. Vælg hvad du vil opdatere og afslut med Gem ændringer:

Under Woocommerce skal du nu tilføje din shop url. Klik Gem ændringer og herefter Hent ordrestadier afslut med Gem ændringer:

Nu skal du under Ordreindstillinger vælge hvilke ordrestadier, du ønsker overført til dit regnskab eksempelvis 'Completed'. Afslut med Gem ændringer. Alle ordrer med de valgte ordrestadier, vil herefter blive overført til Dinero:

Gå til Indstillinger og ændr status til Aktiv og klik Gem:

Din integration opretter nu automatisk dine ordrer som faktura-kladder og dine kunder som kontakter i Dinero. Du finder dine fakturaer under Salg:

Faktura-kladde i Dinero, klar til din bogføring:

Du finder dine kunder under Kontakter i Dinero:

Om kort tid gør vi det også muligt at bogføre automatisk.

God fornøjelse med din integration!