Vælg Dandomain ordre-stadie for overførsel af ordren

Styr ordre via Dandomain ordre-stadie til regnskabet

IEX understøtter nu at kunne styre ordre via Dandomain status beskeder. Der er som standard 4 Dandomain status beskeder. Når ordren er sat til status 3 (Afsluttet) så afsendes ordren automatisk til dit regnskab:
  1. Nye
  2. Ikke sendte
  3. Afsluttede (afsender ordren)
  4. Afviste

Reglerne er som følger:

• Man kører enten med automatisk overførsel af ordre eller / at ordre styres på status beskeder fra shoppen. Der kan ikke køres enten/eller
  • Har man valgt at ordre styres pr. status beskeder, vil ordren blive overført når ordren sættes til Afsluttet i shop admin
  • Afviste ordre i shop admin vil ikke tilbageføre/slette ordren.