Drupal Commerce til e-conomic guide

Dette er en guide til at opsætte Drupal Commerce til e-conomic [https://iex.dk/da/integrationer/e-conomic-integrationer/drupal-commerce-til-e-conomic].

Hvis du vil have IEX til at klare opsætningen for dig, kontakt os for en fuld konfiguration her [https://iex.dk/da/info-og-kontakt].

Du har modtaget login til dit IEX dashboard. Under 'Drupalcommerce' kan du downloade modulet og herefter uploade det til din Drupal Commerce webshop.

Ønsker du at prøve en demo, kan du kontakte os her [https://iex.dk/da/info-og-kontakt].

Upload modulet under ‘Modules’ i din Drupal Commerce webshop.

Find IEX modul under ‘Modules’ og 'Enable' det:

Gå til ‘Configuration’ og klik ‘Webservice’ og herefter ‘IEX 2’.

Login i dit IEX dashboard.

Under Profil skal du kopiere IEX API-nøglen:

Indsæt IEX API-nøglen og sætt ‘Enable’ og ‘Enable product sync’ til ‘Yes’.

Afslut ved at klikke ‘Save configuration’:

gå til dit IEX dashboard og forbind integrationen med dit regnskab. Klik 'Economic' herefter 'Forbind til e-conomic':

Nu skal du bruge dit e-conomic login:

- Aftalenummer

- Bruger-ID

- Password

- Afslut ved at klikke 'Grant Access':

Nu skal du konfigurere e-conomic i IEX dashboard'et under menupunktet 'Economic'. For at overføre fragt, rabatter og gebyrer fra din webshop til dit regnskab, skal du oprette disse som varer i e-conomic med eksempelvis varenumrene fragt, fragtmm, rabat, gebyr og gebyrmm og indsætte disse under Fragt varenr. ekskl. moms, Fragt varenr. inkl. moms, Rabat varenr., Gebyr varenr. ekskl. moms og Gebyr varenr. inkl. moms.

Under Opdater produkter skal du vælge, om du løbende vil opdatere dine produkter i e-conomic, når du laver ændringer på disse i din shop og hvad du eventuelt ønsker at opdatere.

Under 'Opret produkter automatisk' skal du vælge at oprette produkter automatisk med ordrerne.

Under Drupalcommerce skal du nu tilføje din shop url. Klik 'Gem ændringer' og herefter 'Hent ordrestadier' og vælg de ordrestadier, du ønsker at overføre fra din shop til e-conomic. Afslut med 'Gem ændringer'.

Gå til Indstillinger og ændr status til Aktiv og klik 'Gem'.

Din integration er nu klar til automatisk at overføre ordrer, varer og kunder fra din webshop til dit e-conomic regnskab.