WooCommerce til e-conomic guide

Dette er en trin for trin guide til at installere og opsætte WooCommerce til e-conomic IEX plugin'et. Læs mere om e-conomic integrationen her

Hvis du ønsker, at IEX Integration skal varetage installation og opsætning for dig, kan du kontakte os her.

Når du har bestilt integrationen, modtager du login til dit IEX dashboard. Her kan du under 'WooCommerce' downloade plugin'et (til eksempelvis din computers skrivebord, så du nemt kan finde det) og uploade til din WordPress/WooCommerce webshop.

Du skal nu uploade IEX plugin'et til din WooCommerce webshop. Dette gør du i dit WordPress dashboard under Plugins og Add new.

Klik Upload plugin:

Upload plugin'et og og klik Install now:

Aktiver plugin'et:

Her skal du under Profil  kopiere IEX API-nøglen:

I din WooCommerce shop under IEX Integration skal du nu indsætte IEX API-nøglen, klik Save Changes og derefter Sanity check. Nu er din integration forbundet med din shop:

Nu skal integrationen forbindes med dit regnskab klik e-conomic og derefter Forbind til e-conomic:

Her skal du bruge dine e-conomic informationer:

- Aftalenummer

- Bruger-ID

- Adgangskode

- Afslut ved at klikke Grant Access:

Nu skal du konfigurere e-conomic i IEX dashboard'et under menupunktet Economic: Hvis du ønsker fragt, rabatter og gebyrer overført fra din webshop til dit regnskab, skal du oprette disse som varer i e-conomic med eksempelvis varenumrene fragt, fragtmm, rabat, gebyr og gebyrmm og indsætte disse under Fragt varenr. ekskl. moms, Fragt varenr. inkl. moms, Rabat varenr. Gebyr varenr. ekskl. moms og Varenr. til betalings gebyr med moms.

Under Opdater produkter skal du vælge, om du løbende vil opdatere dine produkter i e-conomic, når du laver ændringer på disse i din shop:

Under WooCommerce skal du nu tilføje din shop url. Klik Gem ændringer og herefter Hent ordrestadier og Hent produktstadierafslut med Gem ændringer:

Synkronisering af dine produkter til e-conomic: for at integrationen fungerer korrekt, skal dine produkter have unikke varenumre (SKU) og forefindes i e-conomic. Vælg de produktstadier, du ønsker at overføre til e-conomic eksempelvis 'Published.' Afslut med Gem ændringer og dine nye produkter bliver automatisk overført til e-conomic. For at synkronisere dine eksisterende produkter fra WooCommerce til e-conomic kan du nu klikke Synkroniser produkter (dette kan kun gøres en gang per døgn, så du skal være sikker på, at alt er sat rigtigt op, før du synkroniserer dine produkter).

Nu skal du under Ordreindstillinger vælge hvilke ordrestadier, du ønsker overført til dit regnskab eksempelvis 'Completed'. Afslut med Gem ændringer. Alle ordrer med de valgte ordrestadier, vil herefter blive overført til e-conomic:

Gå til Indstillinger og ændr status til Aktiv og klik Gem:

Din integration er nu klar til automatisk at overføre ordrer, varer og kunder fra din WooCommerce webshop til dit e-conomic regnskab.