Giv IEX adgang til din e-conomic via token

Som noget helt nyt har e-conomic indført et 'Grant Access token' system. Via denne token gives der adgang til regnskabets API, hvor man før i tiden skulle have udleveret Aftale nr., Bruger ID og Password.

IEX understøtter det nye token system, og for at komme i gang med IEX integration skal du give adgang via e-conomic .

Giv IEX adgang til din e-conomic aftale

Du vil se denne side:

Her skal du indtaste dit e-conomic Aftale nr., Bruger ID + Password

Når dette er gjort kommer du til en side med din Access token:

Du skal kopiere denne token som ligner denne streng: c3FN7OUHXJXIJKLx0bomudB0e7SbgkGPk4YxUT+Uzt0=

Send token til info@iex.dk med en indikation af hvilken kunde du er.