Oprettelse af integration

IEX team hjælper dig med komplet oprettelse af din integration. På den måde er du sikret en præcis og pålidelig konfiguration, som er essentiel for at få et ordentligt setup.

IEX team hjælper dig bl.a. med følgende ved en oprettelse:

• Installation og oprettelse af forbindelse herunder installation af IEX plugin og oprettelse af token
  • Synkronisering af data herunder bl.a. overførsel af varer
  • Konfigurations indstillinger tilpasset dine behov
  • Adgang til IEX Dashboard med log-system mm.
  • Support omkring din integration og flow
  • Hjælp til special konfiguration efter aftale

Alt i alt varetager IEX integration alle dine integrations behov.

Vi hjælper gerne med at vurdere din specifikke konfiguration for integration. Kontakt os gerne [https://iex.dk/da/info-og-kontakt].

Bestil med assistance

Når du bestiller med vores assistance, opsætter du selv din integration ved at følge vores installationsguide, men vi står til rådighed med vejledning, hvis behovet opstår.

Vi kan blandt andet:

• Tjekke om der er forbindelse mellem regnskab og webshop
  • Kigge på om din opsætning ser fornuftig ud og fortælle dig, hvis du bør ændre noget
  • Besvare spørgsmål om din opsætning

Ønsker du, at vi skal klare hele opsætningen for dig, skal du bestille med vores oprettelse i stedet.