Kan jeg benytte Shopify's duplikering af produkter?

Når du duplikerer (kopierer) et produkt med en givet produkt med et produktnummer (SKU) bliver det oprettet med det samme i Shopify med samme SKU som det eksisterende produkt. Det kræver kun at der trykkes på Shopify's dupliker knap.

Når du duplikerer et produkt, får du mulighed at give det duplikerede produkt et nyt navn, men produktet bliver oprettet i Shopify med det gamle SKU med det samme. Produktsynkroniseringen retter derfor dit produktnavn til det 'nye' navn med det samme i dit regnskab, når der trykkes dupliker.

Du bør derfor ikke benytte Shopify's produktduplikering, når du skal oprette nye produkter i Shopify.