Magento til Billy guide

Dette er en guide til at opsætte Magento til Billy IEX Integration.

Hvis du vil have IEX til at klare opsætningen for dig, kan du kontakte os her.

Du har modtaget login til dit IEX dashboard. Under 'Magento' kan du downloade udvidelsen. Udvidelsen understøtter Magento 1.7.0 til 1.9.2. Og om kort tid Magento 2.

Du skal installere udvidelsen med FTP adgang. Udpak udvidelses-pakken og læg 'app' mappen i roden af din Magento installation.

Login i din Magento shop og rens cachen under 'System' og klik 'Cache management' vælg 'All' og rens cachen i øverste højre hjørne.

Log ud af din Magento shop og login igen. IEX udvidelsen er nu installeret og klar til brug i din Magento shop.

Login i dit IEX dashboard.

Under 'Profil' skal du kopiere IEX API-nøglen:

Gå til 'Systems' og klik 'Configuration.'

Find 'Advanced' og klik 'IEX settings.'

Indsæt IEX API-nøglen. Sæt 'Enable synchronisation' og 'Transfer products to erp' til yes for at overføre ordrer, produkter og kunder til e-conomic.

Afslut ved at klikke 'Save config.'

Nu skal integrationen forbindes med dit Billy regnskab. Login ind i Billy. Klik 'Indstillinger' og dernæst 'Adgangsnøgle'. I højre hjørne skal du klikke 'Opret adgangsnøgle':Giv din adgangsnøgle et navn og en beskrivelse og afslut med 'Opret'.

Du skal nu kopiere adgangsnøglen:

Under 'Billy' i dit IEX dashboard skal du indsætte adgangsnøglen fra Billy i Billys API-nøgle feltet. Afslut med 'Gem ændringer':

Under Billy skal du nu konfigurere integrationen. Vælg Momsgrupper, Valuta og Hjemland. For at overføre fragt, rabatter og gebyrer fra din webshop til dit regnskab, skal du oprette disse som varer i Billy med eksempelvis varenumrene fragt, fragtmm, rabat og gebyr og indsætte disse varenumre i IEX dashboard'et.

BEMÆRK: Automatisk bogføring aktiveres på dit eget ansvar, og vi anbefaler først at aktivere dette, efter integrationen har kørt fejlfrit i mindst 10 dage:

Under 'Magento' skal du nu tilføje din shop url, gem og 'Hent ordrestadier' og vælg de ordrestadier, du ønsker at overføre til Billy, afslut med 'Gem ændringer':

Gå til 'Indstillinger' og ændr status til 'Aktiv' og klik 'Gem'.

Nu skal du synkronisere dine produkter fra Magento til Billy. Bemærk: alle produkter skal have unikke produktnumre (SKU) i Magento for korrekt overførsel til Billy. Gå til 'Magento' og klik 'Synkroniser produkter'. Dette kan tage lidt tid afhængig af hvor mange produkter, du har i din shop:

Din integration er nu klar til automatisk at overføre ordrer, varer og kunder fra din Magento webshop til dit Billy regnskab. Ordrer bliver oprettet som fakturakladder i dit regnskab, eller hvis du har aktiveret automatisk bogføring som fakturaer.