Shopify til Dinero guide

Trin for trin guide til hurtigt at opsætte din Shopify til Dinero faktura-integration.

Download IEX app'en fra Shopify App store her:

Klik Install IEX integration for Dinero:

Når du har installeret IEX app'en, modtager du login til dit IEX dashboard, hvor du skal opsætte din integration:

Nu skal du forbinde din IEX integration med Dinero. Login i Dinero og lav en API-nøgle. Den laver du sådan:

- Klik på tandhjulet i højre hjørne af Dinero og vælg API og klik ny API-nøgle:

- Giv din API-nøgle en beskrvelse og klik Opret API-nøgle:

- Login i dit IEX Dashboard.

- Klik Dinero i venstre side af menuen:

Nu skal du bruge API nøglen samt dit Dinero Firma ID, som står i bunden af dit Dinero regnskab til venstre:

- Kopier API-nøglen ind i API-feltet i dit IEX Dashboard og indtast dit Dinero Firma ID og tryk Gem ændringer:

- Herefter klikker du på Hent kontooplysninger, som henter alle konti oprettet i Dinero. Refresh dit browser vindue ved at trykke f5 hvis du sidder på en Windows PC eller CMD samt R hvis du er på MAC, afslut med Gem ændringer. Kontroller at alle konti er korrekte specielt omkring rabat og gebyr:

Under Shopify i menuen til venstre i IEX dashboard'et skal du vælge hvilke ordrestadier, du ønsker overført til Dinero. Du kan ved at holde Ctrl nede og klikke vælge flere forskellige ordrestadier. Hvis du ikke vælger nogle ordrestadier, vil integrationen automatisk overføre alle ordrestadier (standard er integrationen sat til kun at overføre ordrestadiet Paid):

Aktiver din integration under Indstillinger (dette skal først gøres, når du har konfigureret din integration som beskrevet ovenfor). Sæt integrationen fra Pauset til Aktiv:

Din integration er nu klar til at sende ordrer og kunder automatisk fra din webshop til Dinero.