Guide Dandomain til Dinero integration

Download IEX app'en gennem DanDomain App store. Find menupunktet Apps til venstre i dit DanDomain kontrolpanel:

Find DanDomain til Dinero app’en under Vælg udvikler og vælg IEX ApS, og vælg og installer IEX Dinero app'en:

Når du har installeret app'en modtager ud dine login informationer til dit IEX dashboard i en mail. Her kan du konfigurere din integration.

Nu skal du forbinde din IEX integration med Dinero. Log ind i Dinero og opret din API-nøgle. Den laver du sådan:

- Log ind i Dinero og klik på tandhjulet og vælg API:

- Klik på Ny API-nøgle:

- Giv din API-nøgle en beskrivelse og klik Opret API-nøgle:

- Log ind i dit IEX Dashboard og klik på Dinero i menuen til venstre i IEX dashboard'et:

- Nu skal du bruge dit Dinero Firma ID, som står i bunden af dit Dinero regnskab til venstre samt API nøglen:

- Kopier API-nøglen ind i API-feltet i dit IEX Dashboard og indtast dit Dinero forretnings ID og tryk Gem ændringer:

- Herefter klikker du på Hent kontooplysninger, som henter alle konti oprettet i Dinero.

- Nu kan du splitte salget op på forskellige konti. Afslut med Gem ændringer:

Under Dandomain i menuen til venstre kan du styre hvilke ordrestadier, du ønsker overført til dit Dinero regnskab:

Aktiver din integration under Indstillinger (dette skal først gøres, når du har konfigureret din integration som beskrevet ovenfor). Sæt integrationen til Aktiv:

Din integration er nu klar til at sende data automatisk fra din webshop til din Dinero og opretter nu dine ordrer som fakturaer i Dinero.

God fornøjelse.