Dandomain til e-conomic lagerstyring

Lagerstyring med e-conomic lager.

For at bruge IEX app’ens mulighed for to-vejs lagerstyring skal du tilføje e-conomic tillægsmodulet Lager.

Klik på tandhjulet i højre hjørne af dit e-conomic regnskab og vælg Alle indstillinger:

Vælg Abonnement i menuen i venstre side og tilføj tillægsmodulet Lager:

Giv adgang for lager.

Nu skal du aktivere webhook'et for lagerstyring i menuen i venstre side under Udvidelser. Klik på Webhooks:

- Vælg Nyt webhook

- Under Type vælg Varelager opdateret

- Giv et navn eks.: IEX lager:

Du skal nu logge ind i dit IEX dashboard og klikke på e-conomic til venstre i IEX dashboard'et. Her skal du under Lagerindstillinger kopiere Lager webhook url og indsætte denne i URL feltet i e-conomic og indsætte Lager webhook data under Sendte data. Gem herefter webhooket.

Lagerregulering

Du skal nu sørge for at de varegrupper, du ønsker lagerstyring på, er sat til at have lagertræk under menuen i venstre side. KlikVarer, Varegrupper og vælg rediger under den varegruppe, du ønsker lagertræk på. Klik fanebladet Lager og vælg Varer m. lagertræk:

Nu skal du klikke Lager øverst i menuen ved sækkevogns-ikonet. Her skal du lager-regulere dine varer i e-conomic.

- Klik Lagerkladder:

- Klik på Lagerregulering

- Klik på Ny reguleringslinje

- Under Type vælger du Regulering

- Under Varenr. vælger du den vare, du ønsker at regulere

- Under Antal skriver du din lagerbeholdning

- Tryk Gem

- Klik Bogfør regulering og udfyld feltet Bogføringstekst og Regulering

Nu bliver dit lager automatisk opdateret i din shop fra e-conomic, og i e-conomic når en ordre løber ind fra din shop.

Ønsker du at IEX foretager en fuld lagersynkronisering for dig kan dette klares på en halv timesprogrammering til en pris på 475 DKK ekskl. moms. Kontakt IEX for dette.