Dandomain til e-conomic installation

Sådan kommer du hurtigt i gang med din IEX integration.

Læs krav, regler for konfigurationen og mere her.

Klik på menupunktet Apps til venstre i dit DanDomain kontrolpanel. Find DanDomain til e-conomic app’en under Vælg udviklerog vælg IEX ApS:

Vælg Installer nu og det IEX abonnement du ønsker:

Accepter betingelserne, og klik på Genindlæs shoppen - og din IEX integration er nu installeret. Du modtager dine login informationer til IEX dashboard'et i en mail.

I venstre side af dit DanDomain kontrolpanel finder du IEX app’en - klik på app’en for at åbne IEX dashboard’et - hvor du styrer din integration:

Nu skal du forbinde integrationen med dit e-conomic regnskab.

Forbind med e-conomic under menupunktet E-conomic i IEX dashboard’et:

Her skal du bruge dine e-conomic informationer:

- Aftalenummer

- Bruger-ID

- Adgangskode

- Afslut ved at klikke Grant Access

Nu skal du konfigurere e-conomic i IEX dashboard'et under menupunktet Economic: Hvis du har fragt, rabatter og gebyrer i webshop til dit regnskab, skal du oprette disse som varer i e-conomic med eksempelvis varenumrene fragt, fragtmm, rabat, gebyr og gebyrmm og indsætte disse under Fragt varenr. ekskl. moms, Fragt varenr. inkl. moms, Rabat varenr. Gebyr varenr. ekskl. moms og Varenr. til betalings gebyr med moms.

Under Opdater produkter skal du vælge, om du løbende vil opdatere dine produkter i e-conomic, når du laver ændringer på disse i din shop:

Under menupunktet Dandomain kan du styre, hvornår en ordre sendes fra shop til regnskab.

Synkronisering af dine produkter til e-conomic: for at integrationen fungerer korrekt, skal dine produkter have unikke varenumre (SKU) og forefindes i e-conomic.' For at synkronisere dine eksisterende produkter fra Dandomain til e-conomic kan du nu klikke Synkroniser produkter (dette kan kun gøres en gang per 48 timer, så du skal være sikker på, at alt er sat rigtigt op, før du synkroniserer dine produkter).

Når du har konfigureret din integration i IEX dashboard’et samt i dit e-conomic regnskab, skal du gå ind i IEX dashboard’et under Indstillinger og ændre status fra Pauset til Aktiv:

Din integration er nu parat til helt automatisk at overføre varer, kunder og ordrer fra din shop til dit e-conomic regnskab.

Hvis du har behov overførsel af bagudrettede data, special opsætning med videre eller vil have IEX til at stå for din konfiguration, så tøv ikke med at kontakte os for en aftale.