Magento til e-conomic guide

Dette er en guide til at opsætte Magento til e-conomic udvidelsen.

Hvis du vil have IEX til at klare opsætningen for dig, kan du kontakte os her.

Du har modtaget login til dit IEX dashboard. Under 'Magento' kan du downloade udvidelsen. Udvidelsen understøtter Magento 1.7.0 to 1.9.2. Og om kort tid Magento 2.

Ønsker du en Magento til e-conomic demo kontakt os her

.

Du skal installere udvidelsen med FTP adgang. Læg hele udvidelses-pakken i roden af din Magento installation.

Login i din Magento shop og rens cachen under 'System' og klik 'Cache management' vælg 'All' og rens cachen i øverste højre hjørne.

Log ud af din Magento shop og login igen. IEX udvidelsen er nu installeret og klar til brug i din Magento shop.

Login i dit IEX dashboard.

Under 'Profil' skal du kopiere IEX API-nøglen:

Gå til 'Systems' og klik 'Configuration.'

Find 'Advanced' og klik 'IEX settings.'

Indsæt IEX API-nøglen. Sæt 'Enable synchronisation' og 'Transfer products to erp' til yes for at overføre ordrer, produkter og kunder til e-conomic.

Afslut ved at klikke 'Save config.'

Forbind integrationen med dit regnskab. Klik 'Economic' herefter 'Forbind til e-conomic':

Nu skal du bruge dit e-conomic login:

- Aftalenummer

- Bruger-ID

- Password

- Afslut ved at klikke 'Grant Access':

Nu skal du konfigurere e-conomic i IEX dashboard'et under menupunktet 'Economic'. Hvis du ønsker fragt, rabatter og gebyrer overført fra din webshop til dit regnskab, skal du oprette disse som varer i e-conomic med eksempelvis varenumrene fragt, fragtmm, rabat, gebyr og gebyrmm og indsætte disse under Fragt varenr. ekskl. moms, Fragt varenr. inkl. moms, Rabat varenr. Gebyr varenr. ekskl. moms og Varenr. til betalings gebyr med moms.

Under Opdater produkter skal du vælge, om du løbende vil opdatere dine produkter i e-conomic, når du laver ændringer på disse i din shop:

Under Magento skal du nu tilføje din shop url. Klik 'Gem ændringer' og herefter 'Hent ordrestadier' og vælg de ordrestadier, du ønsker at overføre fra Magento til e-conomic. Afslut med 'Gem ændringer'.

Gå til Indstillinger og ændr status til Aktiv og klik 'Gem'.

Nu skal du synkronisere dine produkter fra Magento til e-conomic. Bemærk: alle produkter skal have unikke produktnumre (SKU) i Magento for korrekt overførsel til e-conomic. Gå til 'Magento' og klik 'Synkroniser produkter'. Dette kan tage lidt tid afhængig af hvor mange produkter, du har i din shop.

Din integration er nu klar til automatisk at overføre ordrer, varer og kunder fra din Magento webshop til dit e-conomic regnskab.