Shopify til e-conomic guide

Sådan kommer du hurtigt i gang med din Shopify til e-conomic IEX integration

Dette er en guide, der hjælper dig med selv at opsætte din Shopify til e-conomic IEX integration. Ønsker du i stedet, at IEX skal varetage installationen for dig, kan du kontakte os her.

Log ind i din Shopify webshop.
Download IEX App’en fra Shopify App store her:

Klik Install IEX integration for e-conomic:

Når du har installeret IEX app'en, modtager du en mail med login til dit IEX dashboard , hvor du skal konfigurere din integration:

Nu skal du forbinde integrationen med dit e-conomic regnskab.

Forbind med e-conomic under menupunktet e-conomic i IEX dashboard’et:

Her skal du bruge dine e-conomic informationer:

- Aftalenummer

- Bruger-ID

- Adgangskode

- Afslut ved at klikke Grant Access

Nu skal du konfigurere e-conomic i IEX dashboard'et under menupunktet Economic: Hvis du ønsker fragt, rabatter og gebyrer overført fra din webshop til dit regnskab, skal du oprette disse som varer i e-conomic med eksempelvis varenumrene fragt, fragtmm, rabat, gebyr og gebyrmm og indsætte disse under Fragt varenr. ekskl. moms, Fragt varenr. inkl. moms, Rabat varenr. Gebyr varenr. ekskl. moms og Varenr. til betalings gebyr med moms.

Under Opdater produkter skal du vælge, om du løbende vil opdatere dine produkter i e-conomic, når du laver ændringer på disse i din shop:

Under Shopify i menuen til venstre kan du styre hvilke ordrestadier, du ønsker overført til dit regnskab. Hvis du ikke vælger noget ordrestadie, bliver ordrer automatisk overført på stadiet Paid.

Synkronisering af dine produkter til e-conomic: for at integrationen fungerer korrekt, skal dine produkter have unikke varenumre (SKU) og forefindes i e-conomic. For at synkronisere dine eksisterende produkter fra Shopify til e-conomic kan du nu klikke Synkroniser produkter (dette kan kun gøres en gang per døgn, så du skal være sikker på, at alt er sat rigtigt op, før du synkroniserer dine produkter):

Når du har konfigureret din integration i IEX dashboard’et samt i dit e-conomic regnskab, skal du gå ind i IEX dashboard’et under Indstillinger og ændre status fra Pauset til Aktiv:

Din integration er nu klar til at sende data fra din shop til dit e-conomic regnskab, og ordrer bliver automatisk oprettet som ordrer i e-conomic.