Hvordan laver jeg nye betalingsbetingelser i e-conomic?

Du kan oprette en ny betalingsbetingelse i e-conomic ved at gå ind under:
Salg > Betalingbetingelser > Nye betalingsbetingelser > Vælg ny betalingsbetingelse.

Du kan f.eks. definere en ny betalingsbetingelse i e-conomic for kreditkort. Her er der f.eks. mulighed for at oprette betalingsbetingelsen 'Betalt kontant' som du kan navngive f.eks. 'Betalt pr. kreditkort' hvor du kan definere en 'Modkonto' i kontoplanen f.eks. 'Banken'. Dette bevirker at debitors skyldige saldo vil blive udlignet i regnskabet (er betalt).