Betalingsbetingelse med kreditkort 'Betalt kontant' (anbefales)

Betaling pr. kreditkort sættes til 'Betalt kontant' (anbefales)
Med denne betalingsbetingelse vil debitors saldo blive udlignet i regnskabet som værende betalt, altså som værende ikke skyldig og taget til indtægt i regnskabet.

For kreditkort gælder nemlig at købet anses for at være betalt i shoppen inden ordren kommer over i e-conomic. Derfor er det væsentligt at vælge en betalingsbetingelse som udligner debitoren, og her skal du oprette en ny betalingsbetingelse i e-conomic kaldet 'Betalt kontant'.

Du går ind under disse indstillinger i e-conomic:
Salg > Betalingbetingelser > Nye betalingsbetingelser > Vælg ny betalingsbetingelse.

Her vælger du betalingsbetingelsen 'Betalt kontant' som du navngiver f.eks. 'Betalt pr. kreditkort'. Du skal dernæst obligatorisk vælge en 'Modkonto' i kontoplanen, som typisk plejer at blive sat til banken, hvor beløbet tages til indtægt.

God fornøjelse med din nu endnu smartere integration :)