Betalingsbetingelse med kreditkort 'Betalt kontant' (anbefales)

Betaling pr. kreditkort sættes til 'Betalt kontant' (anbefales)
Med denne betalingsbetingelse vil debitors saldo blive udlignet i regnskabet som værende betalt, altså som værende ikke skyldig og taget til indtægt i regnskabet.

For kreditkort gælder nemlig at købet anses for at være betalt i shoppen inden ordren kommer over i e-conomic. Derfor er det væsentligt at vælge en betalingsbetingelse som udligner debitoren, og her skal du oprette en ny betalingsbetingelse i e-conomic kaldet 'Betalt kontant'.

Du går ind under disse indstillinger i e-conomic:
Salg > Betalingbetingelser > Nye betalingsbetingelser > Vælg ny betalingsbetingelse.

Her vælger du betalingsbetingelsen 'Betalt kontant' som du navngiver f.eks. 'Betalt pr. kreditkort'. Du skal dernæst obligatorisk vælge en 'Modkonto' i kontoplanen, som typisk plejer at blive sat til banken, hvor beløbet tages til indtægt.

NYHED maj 2018

Det er nu muligt at få Øvrig ref. feltet med som betalingstekst ved at sætte et flueben i e-conomic. IEX benytter Øvrig ref. feltet til shoppens ordre nr.

God fornøjelse med din nu endnu smartere integration :)