Min ordre med PACSOFT giver fejl

Hvis du bruger PACSOFT i din DanDomain shop skal du have oprettet 5 produkter i din e-conomic for at kunne få overført dine ordrer.

De produkter der skal oprettes er følgende:

PACSOFT_DLV
PACSOFT_PUPOPT
PACSOFT_NOTSMS
PACSOFT_FLEX
PACSOFT_NOTEMAIL

Det er vigtigt at varenummeret er det ovenstående for at det vil virke.

Normalvis så opretter vi dem i Ydelse u/moms, men din opsætning kan selvfølgelig være anderledes.

Vil du gerne have at de ikke kommet med over, har du mulighed for at få dem strippet fra, ved at sætte et flueben i "Strip PACSOFT orderlines"