Kan jeg få bagudrettet ordrer overført til mit regnskab?

Flere af vores kunder ønsker en bagudrettet overførelse af ordrer til deres regnskabssystem, hvilket ikke er noget problem, der er dog følgende forbehold forbundet med en sådan overførelse:

• En ordrer kan fejle pga. af, f.eks.:
    • Manglende produkter i regnskabet.
    • Manglende varenummer på ordrelinje.
    • Manglende kundeinformationer, her under f.eks. telefonnummer, navn.

IEX kan på forhånd ikke garantere et tidsforbrug for bagudrettet overførsel, men kan normalvis løses indenfor 1 times programmering á 950 kr. ekskl. moms. IEX vil fremsende liste med eventuelle fejl-ordrer. Ønskes yderligere udredning vil dette foregå på timebasis.