Hvordan aktiverer jeg moms i WooCommerce?

For at opsætte moms i din WooCommerce webshop skal du sørge for at:

• Momsen er slået til i shoppen. Dette gøres under WooCommerce Indstillinger -> Moms. Husk også at angive om momsen skal bruges til fragten.
  • Momsen er slået til på den enkelte fragtmetode.
  • Angive dine momssatser under Moms -> eks. under Standard Rates.

Ydermere kan det være at momsen på varerne i dit regnskabsprogram er sat forkert, hvilket vil betyde at momsen bliver beregner forkert af regnskabsprogrammet.

I e-conomic er det f.eks. varegruppen som bestemmer om der er moms på varelinjen eller ej.

Bemærk: Opsætningen af momsregler bør drøftes med din bogholder eller revisor. Ovenstående er kun vejledende.