Billy Yourpay integration

Med IEX integrationen mellem dit Billy regnskab og Yourpay, bliver Yourpay betalingsgebyrerne på hver enkelt ordre helt automatisk bogført i dit Billy regnskab.

For at opsætte Yourpay integrationen, skal du følge denne guide.

Integrationen understøtter:

• WooCommerce
  • PrestaShop
  • Magento

Før du opsætter din Yourpay integration skal du sørge for at opsætte din webshop til Billy integration. Vi anbefaler, at du lader din webshop til Billy integration køre i mindst 10 dage fejlfrit, før du opsætter Yourpay integrationen, da Yourpay integrationen kræver aktivering af automatisk bogføring af dine webshop ordrer.

Du kan se guides til opsætning af webshop til Billy integration her:

Billy guides

I gang med Yourpay integrationen

For at bruge Yourpay integrationen skal du have en Billy IEX integration samt installere IEX Yourpay add-on'en på din integration på my.iex.dk under Add-ons:

Når du har installeret Yourpay add-on'en, skal du forbinde med din Yourpay konto. Indtast dit Username og Password:

Herfefter skal du vælge konto til registering af betalingen samt til konto til registering af gebyr i Billy:

Tryk Gem.

Nu er integrationen sat op, og ordrer overføres nu til Billy fra din webshop med Yourpay gebyrerne på fakturaen samt allervigtigst korrekt bogført i regnskabet:

Ønsker du at pause Yourpay Billy integrationen kan du gøre det på selve add-on'en:

Vil du pause selve webshop Billy integrationen skal du gøre det under indstillinger.