Billy Yourpay integration

Med IEX integrationen mellem dit Billy regnskab og Yourpay, bliver Yourpay betalingsgebyrerne på hver enkelt ordre helt automatisk bogført i dit Billy regnskab.

For at opsætte Yourpay integrationen, skal du følge denne guide.

For at bruge integrationen skal du have en Billy IEX integration samt installere IEX Yourpay add-on'en på din integration på my.iex.dk under Add-ons:

Når du har installeret Yourpay add-on'en, skal du forbinde med din Yourpay konto. Indtast dit Username og Password:

I dit IEX dashboard under Billy, skal du nu aktivere Bogføring faktura og registrering af betaling samt konto for bogføring af Yourpay gebyrer vælg eksempelvis Bankgebyrer. Under shopindstillinger i dit IEX dashboard, skal du sørge for kun at overføre ordrer med et ordrestadie, hvor du har hævet betalingen eksempelvis: Gennemført.

Nu er integrationen sat op, og ordrer overføres nu til Billy fra din webshop med Yourpay gebyrerne på fakturaen: