Kan jeg bruge WooCommerce multisites?

IEX WooCommerce integrationen tillader at opsætte WordPress/WooCommerce multisites til den samme e-conomic aftale, prisen per ekstra site er 49 DKK ekskl. moms/måned. Kontakt os for pris, hvis du ønsker at tiknytte flere end 4 sites.

Bemærk at såfremt der køres med de samme varenumre på tværs af shops, vil produkter blive oprettet med de data/sprog der angives på det site det oprettes på og når et produktet opdateres vil det blive opdateret med data/sprog fra det site produktet senest er gemt på.

Derfor kan det være en god praksis altid at oprette produktet på det samme site hver gang og herefter deaktivere udvalgte felter under produktopdatering i IEX integrationen, så produktdata ikke løbende vil skifte mellem senest gemte data/sprog.