Skal mit lager være opdateret før aktivering af 2-vejs lagerstyring?

Generelt er svaret ja.

Er lagerdelen aktiveret, er det e-conomic der er styrende for lager. Når en ordre går ind i shoppen nedskrives lageret i e-conomic og den nye lagerstatus sendes tilbage til shoppen.

Er dit lager i e-conomic ikke opdateret og er lagerbeholdningen ex. 0 vil den nye lagerbeholding derfor gå i minus i e-conomic og beholdningen i shoppen vil herefter også gå i minus.

Derfor bør du sørge for at opdatere lageret i e-conomic med den korrekte lagerstatus før aktivering af 2-vejs lagerstyringen.

Er lagerstyringen allerede aktiveret kan en lagerliste lægges ind i e-conomic, så vil lageret blive sendt til webshoppen.

Denne kan evt. efterfølgende afstemmes med lageret i e-conomic, når der afholdes status.

Importér lageret i e-conomic under "Lager" -> "Lagerkladder" -> "Lagerregulering",
For yderligere assistance til import af lager henvises til e-conomic supporten.

Alternativt kan lager webhook'et i e-conomic deaktiveres og
lageret manuelt ændres i shoppen, indtil lageret er fuldt opdateret i e-conomic.

For at stoppe synkronisering af lager fra e-conomic til webshop gøres følgende.
Gå til "Alle Indstillinger" -> "Udvidelser" -> "Webhooks" og så deaktivér webhook'et.