Golden Planet til Dinero

Sådan kommer du hurtigt i gang med din Golden Planet til Dinero IEX integration

Når du har installeret IEX app'en, modtager du en mail med login til dit IEX dashboard, hvor du skal konfigurere din integration:

I dit IEX dashboard under Golden Planet forbinder du til Golden Planet ved at indsætte din Golden Planet URL samt dit API brugernavn og API kode. Disse oplysninger finder du i Golden Planet under Værktøl -> API:

Indsæt i dit IEX dashboard og tryk gem.

Hent og vælg ordrestadier til overførsel og hvilket ordrestadie en ordre skal have efter overførsel:

Vælg fra hvilket ordrenummer integration skal overføre dine ordrer fra:

Nu skal du forbinde din IEX integration med Dinero. Log ind i Dinero og opret din API-nøgle. Den laver du sådan:

- Log ind i Dinero og klik på tandhjulet og vælg API:

- Klik på Ny API-nøgle:

- Giv din API-nøgle en beskrivelse og klik Opret API-nøgle:

- Log ind i dit IEX Dashboard og klik på Dinero i menuen til venstre i IEX dashboard'et.

- Nu skal du bruge dit Dinero Firma ID, som står i bunden af dit Dinero regnskab til venstre samt API nøglen:

- Kopier API-nøglen ind i API-feltet i dit IEX Dashboard og indtast dit Dinero forretnings ID og tryk Gem ændringer:

- Herefter klikker du på Hent kontooplysninger, som henter alle konti oprettet i Dinero.

- Nu kan du splitte salget op på forskellige konti. Afslut med Gem ændringer:

Såfremt du ønsker at oprette produkter fra Golden Planet til Dinero kan dette aktiveres her:

Aktiver din integration under Indstillinger (dette skal først gøres, når du har konfigureret din integration som beskrevet ovenfor). Sæt integrationen fra Pauset til Aktiv:

Din integration er nu klar til at sende data fra din shop til dit Dinero regnskab, og ordrer bliver oprettet som fakturakladder i dit regnskab.