Golden Planet til Billy

Sådan kommer du hurtigt i gang med din Golden Planet til Billy IEX integration

Når du har installeret IEX app'en, modtager du en mail med login til dit IEX dashboard, hvor du skal konfigurere din integration:

I dit IEX dashboard under Golden Planet forbinder du til Golden Planet ved at indsætte din Golden Planet URL samt ditAPI brugernavn og API kode. Disse oplysninger finder du i Golden Planet under Værktøl -> API:

Indsæt i dit IEX dashboard og tryk gem.

Hent og vælg ordrestadier til overførsel og hvilket ordrestadie en ordre skal have efter overførsel:

Vælg fra hvilket ordrenummer integration skal overføre dine ordrer fra:

Nu skal du oprette din API-nøgle i Billy. Den opretter du således:

- Log ind i dit Billy regnskab og klik på Indstillinger og vælg Adgangsnøgler og Klik på Opret adgangsnøgle i øverste højre hjørne af Billy:

- Giv din adgangsnøgle et navn og en beskrivelse og klik Opret:

Log ind i dit IEX Dashboard
Klik på Billy i menuen til venstre:

Nu skal du bruge adgangsnøglen, du oprettede i Billy:

Du kan se din adgangsnøgle i Billy ved holde din musemarkør på det hvide område til højre for Beskrivelse og klikke på forstørrelsesglasset:

Kopier adgangsnøglen ind i Billys API-nøgle feltet i dit IEX Dashboard tryk Gem ændringer:

Under Billys skal du nu konfigurere integrationen. Vælg Momsgrupper, Valuta og Hjemland. Ønsker du automatisk bogføring aktiveret, skal du slå det til under Bogføring Faktura. BEMÆRK: Automatisk bogføring aktiveres på dit eget ansvar, og vi anbefaler først at aktivere dette, efter integrationen har kørt fejlfrit i mindst 10 dage:

For at overføre fragt, rabatter og gebyrer oveført fra din webshop til dit regnskab, skal du oprette disse som indtægtskonti i Billy og oprette dem som varer med eksempelvis varenumrene fragt, fragtmm, rabat og gebyr og indsætte disse under SKU for shipping and payment og SKU for discounts:

Aktiver din integration under Indstillinger (dette skal først gøres, når du har konfigureret din integration som beskrevet ovenfor). Sæt integrationen fra Pauset til Aktiv:

Din integration er nu klar til at sende data fra din shop til dit Billy regnskab, og ordrer bliver oprettet som fakturakladder i dit regnskab, eller hvis du har aktiveret automatisk bogføring som fakturaer.