Guide til opsætning af e-conomic 2-vejs lagersynkronisering

Bemærk: vi anbefaler at en IEX håndterer opsætningen af 2-vejs lagersynkronisering for dig.

For at benytte e-conomics mulighed for 2-vejs lagersynkronisering, skal du have e-conomics' Lager modul samt mindst et IEX Standard abonnement.

Gå til alle indstillinger:

Vælg webhooks:

Opret nyt webhook og giv det et navn:

Gå til dit IEX dashboard og menupunktet economic. Gå til Lagerindstillinger, og kopier Lager webhook url til URL-feltet og Lager webhook data til Sendte data feltet under oprettelse af nyt webhook i e-conomic.

Gem webhook og sæt det aktivt:

Gå til dit IEX dashboard og Shopify menupunktet og aktivér lagerstyring:

Hefter skal du foretage en lagerregulering i e-conomic for at sende lagerstatus til Shopify. e-conomic supporten kan rådgive om hvordan dette udføres. Alternativt kan IEX som konsulentydelse foretage en lagersynkronisering for dig.