Guide til opsætning af e-conomic 2-vejs lagersynkronisering

Bemærk: vi anbefaler at en IEX håndterer opsætningen af 2-vejs lagersynkronisering for dig.

For at benytte e-conomics mulighed for 2-vejs lagersynkronisering, skal du have e-conomics lagermodul samt mindst et IEX Standard abonnement.

Gå til alle indstillinger:

Vælg webhooks:

Opret nyt webhook og giv det et navn:

Gå til dit IEX dashboard og menupunktet economic. Gå til Lagerindstillinger, og kopier Lager webhook url til ULR feltet og Lager webhook data til Sendte data feltet under oprettelse af nyt webhook i e-conomic.

Gem webhook og sæt det aktivt:

Gå til dit IEX dashboard og Shopify menupunktet og aktiver lagerstyring:

Hefter skal du foretage en lagerregulering i e-conomic for at sende lagerstatus til Shopify. e-conomic supporten kan rådgive om hvordan dette udføres. Alternativt kan IEX som konsulentydelse foretage en lagersynkronisering for dig.