Abonnement og fakturering
Hvordan opsiger jeg mit abonnement?

Hvordan opsiger jeg, og hvornår gælder opsigelsen fra?

Opdateret over en uge siden

IEX version 3

Du er kunde på version 3, hvis du logger ind via app.iex.dk

For at opsige:

• Gå til: Abonnement / Klik på de tre prikker ➡️ Opsig abonnement

Andre

Benytter du Shopify, og betaler du via Shopify, skal du gøre IEX opmærksom på opsigelsen, men opsige integrationen ved Shopify.

Benytter du DanDomain Classic og betaler du den vej igennem, skal du opsige både hos IEX og via DanDomain.

Opsigelseperiode

Når du opsiger dit abonnement, gælder opsigelsen til udløbet af den igangværende periode. Du kan stadig benytte integrationen indtil den dato, du har forudbetalt til. Det resterende af den forudbetalte periode refunderes ikke ved opsigelsen.

IEX version 2

💡 Bemærk at dette produkt er udgået - vi anbefaler, at du opgraderer til IEX 3, hvis du oplever problemer, så kontakt os på mail: [email protected]

👉 Vil du opsige din IEX 2 skal opsigelsen ske via mail.

• Skriv til [email protected]

Efter opsigelse anbefaler vi, at du sletter dit IEX 2-plugin.