Abonnement og fakturering
Sådan finder du din IEX faktura

Få overblikket over dine IEX fakturaer

Opdateret over en uge siden

For at finde et overblik over dine fakturaer fra IEX, skal du logge ind på app.iex.dk med dit brugernavn og adgangskode til IEX version 3.

Under menupunktet Abonnement finder du et overblik over fakturaer.

Her kan du gøre følgende:

• Download din faktura som PDF

• Vis din faktura i browservinduet

💡 Bemærk: Hvis du er tilmeldt betaling via betalingskort, og betalingen fejler grundet manglende betalingskort / eller fejl på hævning, vil der blive opkrævet et fakturagebyr på DKK 39. Dette beløb vil ikke fremgå på din faktura i overblikket, men vil være påskrevet den faktura, du får tilsendt på mail.