Forbind dit Chargebee-modul

Sådan forbinder du dit Chargebee modul

Opdateret over en uge siden

Denne artikel er din guide til at forbinde dit Chargebee-modul til din integration.

Dette vindue kommer frem, når du trykker på "Forbind":
Her skal du forbinde din Chargebee-konto med en API-nøgle.

Herunder er beskrevet, hvordan du genererer en API-nøgle i Chargebee.

Forbind dit Chargebee modul

• Åbn en ny fane

• Log ind i din Chargebee konto og gå til Settings / Configure Chargebee / API Keys and Webhooks / API keys

• Klik på "Add API key"

• Vælg "Full-Access Key"

• Navngiv den nyoprettede nøgle – dette kan f.eks. “IEX API nøgle” og klik "Create key"

• I oversigten vil du nu kunne se den nyoprettede nøgle.

• Kopier dit konto-navn, som det er angivet i domænet og indsæt i "Name / Site".

• Kopier API-nøgle og indsæt i IEX og klik "Fortsæt" for at forbinde dit modul.