Forbind dit Billy-modul

Sådan forbinder du dit billy modul

Opdateret over en uge siden

Denne artikel er din guide til at forbinde dit Billy-modul til din integration.

Forbind Billy-modul

Først skal du forbinde Billy-modulet til din Billy-konto.

Til dette skal du bruge en API-nøgle, som skal oprettes i din Billy-konto.

• Gå til https://mit.billy.dk/ og log ind.

• I dit Billy Dashboard finder du under "Settings" > "Integrationer", som du trykker på.

• Oppe i højre hjørne trykker du på "Opret adgangsnøgle"-knappen for at oprette en ny adgangsnøgle

• Giv nøglen et navn, f.eks. “IEX nøgle”

• Tryk Opret

• Nu vil din adgangsnøgle fremgå på din oversigt over adgangsnøgler. Du skal klikke på "de tre prikker" til højre for at få luppen frem, som du trykker på for at få vist din nøgle:

• Kopier nøglen og indsæt den i IEX:

Tryk "FORTSÆT" for at oprette forbindelsen.