Forbind Hostedshop-modul

Sådan forbinder du dit Hostedshop-modul

Opdateret over en uge siden

Denne guide er gældende for alle Hostedshops: DanDomain Webshop, Smartweb, Wannafind og ScanNet.

I dette vindue skal du forbinde din webshop med en API-nøgle.

Denne nøgle kan du selv oprette i dit Hostedshop-administrationspanel. Måden du gør dette på, er beskrevet herunder.

Opret ny API-nøgle

Aktiver API-adgang

Først skal du sikre, at API’et er aktiveret på din Hostedshop.

• Gå til Indstillinger -> API: SOAP

• Sæt flueben ud for API adgang og tryk Gem.

Opret API-bruger (API-nøgle)

• Gå til Indstillinger -> Medarbejdere

• Vælg Opret medarbejder

Opret Medarbejder:

Her skal du oprette selve API-brugeren som medarbejder. Det betyder ikke noget, hvilke oplysninger du bruger, men vi anbefaler følgende for overblikkets skyld.

• Fornavn: IEX

• Efternavn: API

• Email: udfyld dit integrationsnummer efterfulgt af [email protected] (eks.: [email protected]). Email-adressen behøver ikke være til en eksisterende mail.

• Adgangskode: Brug samme adgangskode som til webshoppen, eller noter den adgangskode, du finder på. Bemærk, at du ikke kan se den igen efterfølgende.

• Applikationsadgang: Sæt flueben i API

Tryk Gem. Efterfølgende vil du kunne se en bekræftelse på, at brugeren er oprettet.

Indsæt oplysningerne i dit IEX-vindue og tryk Check.

Brugernavnet er den email-adresse, du har oprettet til API-brugeren (eks.: [email protected]).