Forbind dit e-conomic-modul

Sådan opsætter du dit Visma e-conomic-modul

Opdateret over en uge siden

Inden du trykker på knappen til at forbinde til e-conomic, kan du med fordel åbne en ny fane (Ctrl + T eller Cmd + T) og logge ind på https://www.e-conomic.dk/login

💡 Vær opmærksom på, at du skal have et SuperUser-login for at have adgang til at tilføje apps.

• Herefter kan du klikke på "FORTSÆT" / Forbind e-conomic for at gå videre.
Hvis du ikke er logget ind, når du trykker på knappen, vil du blive ført direkte til regnskabets login-vindue. Efter du har logget ind, vil du ikke automatisk blive anmodet om at tilføje app’en.

• Du skal derfor trykke to gange tilbage i browseren, indtil du rammer det viste vindue. Når du trykker på knappen igen, vil du automatisk blive ført til det rigtige vindue: