Opsætning af integrationen
e-conomic
Opsætning af Moms One Stop Shop til e-conomic

Sådan aktiverer du Moms One Stop Shop i IEX

Opdateret over en uge siden

Hvad er OSS?

Den 1. juli 2021 blev momsreglerne ved privatsalg i EU ændret, og der blev indført en fælles beløbsgrænse på 10.000 euro pr. år. Dette betyder, at virksomheder skal betale den pågældende momssats for varesalget i forbrugslandet, hvis det samlede salg til andre EU-lande sammenlagt overstiger 10.000 euro pr. år.

Integrationen kan automatisk håndtere dine salg, så momssatsen i regnskabet sættes ud fra det pågældende land på webshop-kunden (leveringsadresse).

Kom godt i gang med OSS

Bemærk: For at komme i gang, skal du først klargøre dit e-conomic regnskab til OSS.

Vejledning til klargøring af regnskabet findes på denne side: Opsætning af Moms One Stop Shop
Kontakt e-conomic support, hvis du har spørgsmål til denne del af opsætningen.

Når dette er gjort, kan du aktivere funktionaliteten i IEX.

Gå til:
app.iex.dk -> e-conomic -> Indstillinger -> Ordreindstilling -> Sæt flueben i “Aktiver Moms One Stop Shop”

Gem de nye indstillinger.

Nu vil der automatisk blive udregnet en moms ud fra landekoden på webshopkunden. Dette gælder kun ved B2C-salg.

Læs mere:
Du kan læse mere om de nye momsregler her:
Nye momsregler ved salg til private i EU fra 1. juli 2021

Søgeord til artikel: OSS, MOSS,