Abonnement og fakturering
Hvilket IEX abonnement bør jeg vælge?

Hvordan er IEX prissat, og hvilket abonnementstrin bør jeg vælge?

Opdateret over en uge siden

Hvilket abonnementstrin bør jeg vælge?

IEX er prissat i abonnementstrin. Hvert abonnementstrin inkluderer en vis mængde ordrer, der må overføres pr. måned. Ordreforbruget nulstilles i starten af måneden.

Dertil af tilgængelighed af features begrænset ud fra abonnementstrin.

Priser og funktionaliteter på de konkrete systemkombinationer fremgår på de konkrete salgssider på iex.dk 🔗

En uddybende beskrivelse af, hvordan IEX abonnementet er sammensat,
finder du i denne artikel 🔗

Custom-abonnement

Hvis de almindeligt tilgængelige abonnementstrin ikke indeholder et højt nok ordreloft til dit behov, kan du kontakte IEX for at få et tilbud på et Custom-abonnement. Til dette skal du definere, hvilket ordreloft du ønsker på Custom-abonnementet.

Priser på ekstra moduler

Ønsker du at tilføje ekstra moduler til integration, kan du se priser på modul og priser for opsætning på 🔗 iex.dk/priser

Hvilket abonnement bør jeg vælge ved store periodiske svingninger i salget?

Ved store periodiske svingninger i salget, kan der være måneder, hvor du ikke nærmer dig ordreloftet, og måneder, hvor ordreloftet kraftigt overstiges. Dette ser vi ofte ved sæsonbaseret salg og ved abonnementsløsninger, hvor kunder fornyes i en fast rate.

Her anbefaler vi, der vælges et lavere eller laveste abonnementstrin (der indeholder de nødvendige features for integrationen), og der købes tilkøbsordrer til de måneder, hvor der skal overføres mange ordrer. Dette er prismæssigt det mest fordelagtige ved store periodiske udsving.

Tilkøbsordrer

Tilkøbsordrer er en særskilt type ordrer, der træder i kraft ved overforbrug. De ligger i en særskilt pulje, der ikke nulstilles hver måned.

👉 Tilkøbsordrer tankes op via IEX dashboardet.

Der er mængderabat på tilkøbsordrer. Rabatten stiger ved køb af større puljer, så ved store periodiske udsving kan det svare sig at forberede sig ved at købe en stor pulje ordrer med større rabat.

Priser på tilkøbsordrer fremgår af Tank op-funktionen i IEX under fanen Abonnement.