Der skal foretages disse forberedelser for at kunne opsætte Clearhaus PayMatch af IEX.

1. Oprettelse af API-nøgler

For at forbinde til Clearhaus, skal der indsættes en Client ID og Client Secret.

Dette er oplysninger, der fåes ved at oprette en Oauth-bruger i Clearhaus.

• Gå til https://developer.clearhaus.com/merchant-api/clients/

• Tryk på Select environment

• Vælg Manage [Production]

• Log ind med din Clearhaus-bruger

• Tryk på NEW OAUTH CLIENT

• Udfyld felterne med IEX kontaktoplysninger:

Name: IEX
Contact email: [email protected]
Description: Til IEX PayMatch

• Tryk CREATE OAUTH CLIENT

• Kopiér Client ID og Client Secret, og indsæt i IEX dashboardet eller send til IEX teknikeren, når oplysningerne udbedes.

2. Forberedelser i dit regnskab

Clearhaus PayMatch påkræver nogle forberende opsætninger i dit regnskab.

Hvilke forberedelser, der skal gøres, afhænger af regnskab, samt hvilken metode til afstemning, der skal anvendes.

PayMatch til Visma e-conomic - Udligning med validering af beløber:

Her finder du en checkliste over, hvilke forberedelser der skal gøres ved en PayMatch-løsning til Visma e-conomic, hvor udligningen foregår med validering af beløber.