IEX version 3

Du er kunde på version 3, hvis du logger ind via app.iex.dk

For at opsige:

• Gå til: Abonnement / Abonnement [Dit abonnement] / Klik på de tre prikker -> Opsig abonnement

IEX version 2

Du er kunde på version 2, hvis du logger ind via my.iex.dk

For at opsige:

• Skriv til [email protected]

Andre

Benytter du Shopify og betaler du via Shopify, skal du gøre IEX opmærksom på opsigelsen, men opsige integrationen ved Shopify.

Benytter du DanDomain Classic og betaler du den vej igennem, skal du opsige både hos IEX og via DanDomain.

Opsigelseperiode

Når du opsiger dit abonnement, gælder opsigelsen til udløbet af den igangværende periode. Du kan stadig benytte integrationen indtil den dato, du har forudbetalt til. Det resterende af den forudbetalte periode refunderes ikke ved opsigelsen.