For at IEX kan forbinde til Nets Easy, skal der tildeles adgang til kontoen.

Dette gøres ved at tilsende en API-nøgle til IEX, som der oprettes forbindelse igennem.

Sådan finder du API-nøgle

Log ind på din Nets Easy-portal.

Gå til Firmaet -> Integration -> LIVE miljø -> Hemmelig nøgle

Kopier denne nøgle og send til IEX.

Forberedelser i dit regnskab

Nets Easy PayMatch påkræver nogle forberende opsætninger i dit regnskab.

Hvilke forberedelser, der skal gøres, afhænger af regnskab, samt hvilken metode til afstemning, der skal anvendes.

PayMatch til Visma e-conomic - Udligning med validering af beløber:

Her finder du en checkliste over, hvilke forberedelser der skal gøres ved en PayMatch-løsning til Visma e-conomic, hvor udligningen foregår med validering af beløber.