For at IEX kan varetage opsætningen af MyNets PayMatch, skal der åbnes en filmappe hos MyNets til håndtering af rapporter.

PayMatch-løsningen indhenter dine rapporter fra MyNets ved at koble op til denne filmappe (SFTP). Nets kundeservice varetager opsætningen af denne SFTP.

Vær opmærksom på, at der kan være lidt behandlingstid hos MyNets for opsætning af filmappen.

Bestilling og opsætning af filmappe

For at sætte processen i gang, skal du udfylde en formular hos MyNets med dine virksomhedsoplysninger.

Du finder bestillingsformularen hertil på denne side:
https://www.nets.eu/dk-da/spforms-popups/Pages/MS-Tilmelding-til-CSV-filer-via-SFTP-server.aspx?isDlg=true

Dertil skal du indsætte denne tekst i kommentar-feltet:
Dette er til en IEX PayMatch-integration, og vi ønsker derfor dataudtræk i XML-format.

Når de er klar, vil Nets fremsende dine FTP-informationer. Du vil også kunne finde disse i din Nets Merchant Service.

Når du bestiller MyNets PayMatch ved IEX, vil du blive bedt om at fremsende disse oplysninger.

Forberedelser i dit regnskab

MyNets PayMatch påkræver nogle forberende opsætninger i dit regnskab.

Hvilke forberedelser, der skal gøres, afhænger af regnskab, samt hvilken metode til afstemning, der skal anvendes.

PayMatch til Visma e-conomic - Udligning med validering af beløber:

Her finder du en checkliste over, hvilke forberedelser der skal gøres ved en PayMatch-løsning til Visma e-conomic, hvor udligningen foregår med validering af beløber.