Dit IEX dashboard er stedet, hvor du kan opsætte og tilpasse din integration ud fra dit behov. Du også følge loggen for at se, hvad der er overført, og hvilke overførsler der evt. er fejlet.

Her kan du også tilkøbe ekstra ordrer, når du har en spidsbelastningsperiode i din webshop, hvor du har flere ordrer ind dit månedlige IEX abonnement inkluderer.

Al selvbetjeningen af IEX foregår via IEX dashboardet.

Forbindelser

I dette vindue, kan du se, hvilke dataforbindelser der er tilgængelige på integrationen, og hvorvidt de er aktive. Du kan selv aktivere og deaktivere forbindelser individuelt.

Connections

Kørselsindstillinger

Her vises oversigten over faste kørsler (jobs), hvornår de sidst er kørt, og hvornår de kører næste gang.

Vær opmærksom på, at når der anvendes webhooks, vil der ikke nødvendigvis fremgå et job for de enkelte forbindelser. Dette skyldes, at webhooks reagerer på ændringer og ikke kører efter planlagte kørsler.

Schedule settings (webhooks)

Abonnement

Her finder du overblik over dit abonnement, dine faktureringsoplysninger og dine fakturaer. Her kan du også opgradere dit abonnement.

Har du opbrugt de inkluderede ordrer på dit abonnement, er det også her, at du kan tanke flere ordrer op.

Subscription

Indstillinger

Her finder du de overordnede indstillinger gældende for hele integrationen.

Det er her, at du kan aktivere / deaktivere hele integrationen på én gang. Hvis der ikke overføres noget, bør du indledningsvis tjekke, om integrationen er aktiv her.

Du kan også deaktivere og genaktivere dine moduler enkeltvis, hvis du skulle have brug for det – f.eks. hvis du er i gang med at teste.

På denne side kan du også invitere flere brugere til at administrere integrationen.

Settings

Log

Her finder du loggen over alt, hvad der er overført med integrationen.

Brug denne i fejlsøgning, hvis du f.eks. mangler en ordre.

Foldes en overførsel ud, kan du følge overførslen i alle stadier, og du kan se den overførte data i originalformat og i modtagersystemets format.

Log
Fandt du dit svar?