Fakturalayouts oprettes og administreres i Visma e-conomic. Læs mere her

På integrationen kan du indstille, hvilket layout til faktura der skal anvendes på de fakturaer, der automatisk oprettes i Visma e-conomic.

Dette kan gøres på 2 måder:

1) Vælg et standardfaktura, der som udgangspunkt gælder på alle fakturaer, der oprettes. Her kan du vælge de layouts, der er tilgængelige i din Visma e-conomic-konto.

Gå til app.iex.dk -> Visma e-conomic -> Indstillinger -> Fakturaindstillinger -> Standard fakturalayout

2) Via betalingsopsætning kan du vælge et specifikt fakturalayout, der skal gælde for hver betalingsmetode, der hentes fra webshoppen.

Tryk på knappen "Betalingsopsætning" for at gå til disse indstillinger.

Fakturalayouts, der indstilles via betalingsopsætning, anvendes frem for standard fakturalayoutet, hvis ordren betalingsmetoden registreres på ordren.

Her findes vejledning til betalingsopsætning

Eksterne henvisninger:
Visma e-conomic: Arbejd med dit layout